Recepten
De mogelijkheden met de smaakmakers van Epos zijn eindeloos. Van exotische gerechten tot oer-Hollandse maaltijden en van vlees en vis tot vegetarisch: onze recepten bieden voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een gerecht voor een gezellig diner, een lunch, een snelle maaltijd of een tapasavondje? Laat je inspireren door onze vele recepten en haal de chef in jezelf naar boven!
Mexican spicy donut
Een Mexicaanse twist aan de gehakt donut! Door de worstmix Merguez stijl kruiden smaakt deze donut een beetje spicy, yum!
Onion bacon donut
Met onze nieuwe Dutch Spices creme onion marinade maken we deze gehakt donut heerlijk smaakvol. Afgemaakt met smokey decoratiemix kan deze donut zo de BBQ op!
Asian satay donut
Met de satéschijvenmelange geef je deze Asian Satay Donuts een lekkere Aziatische smaak. Deze donuts passen goed bij eenBBQ maar kunnen ook prima bij een AVG’tje!
Smoked BBQ donut
Een donut maar dan anders! Deze gehakt donut is op smaak gebracht met de smokey bastard marinade en daarmee goed op smaak! Lekker voor op de BBQ deze zomer.
Creme Onion chicken roll
Deze kiprol is gevuld met alleen maar lekkers! Spinazie, bruschetta en onze heerlijke creme onion marinade. De kiprol kan in de pan gebakken, maar is ook erg lekker klaar te maken op de BBQ!
Creme Onion Kofte
Deze kӧfte is op smaak gebracht met onze Dutch Spices creme onion marinade. Een nieuwe marinade die goed past bij het komende BBQ seizoen!
Oranjesalade kip
Onze speciale Oranjesalade past perfect bij deze sportzomer. Van EK voetbal tot Olympische Spelen, dit recept komt altijd van pas. Hup Holland Hup!
Oranjesalade makreel
Onze Oranjesalade met een vis twist! Namelijk de kip vervangen voor makreel. Perfect voor alle oranjefeestjes, van EK tot Olympische Spelen!
Zomerse fris zure aardappelsalade met makreel
Een bijgerecht of heerlijk lunchgerecht voor deze zomer! Deze zomerse salade past goed bij de BBQ en is makkelijk te verkopen vanuit de toonbank.
Gepofte truffelaardappel met pulled zalm
Een leuke BBQ special! Deze gepofte truffelaardappel is op smaak gebracht met de Epos truffelmarinade en afgemaakt met onze Deense sandwichsaus.
Smul Kabeljauwmedaillon
Een leuk pakketje voor op de BBQ! Onze Epos kruidenolie provence past perfect bij de kabeljauw en samen met de aardappeltjes is het een mooie maaltijd.
Tonijnkebabspies met Griekse salade
Een spies met Griekse twist! Je kan deze kebabspiesjes combineren met een frisse salade en heerlijke tartaarsaus van Epos!